2019-08-29 1418 浏览
仲记得中学时代,日日lunch都黎德狗买热狗或者薯蓉食,因为价钱相对其他餐厅平,毕业后都好少过黎呢头啦!咁岩要去买宠物野,所以就睇下有冇开,因为以前系冇开到咁夜架!去到发现唔系以前个姨姨,就系到谂紧D野食会唔会都转左呢!好在都仲系同以前一样!细个得好少钱食饭,所以叫黎叫去都系食1号餐或者薯蓉,而加有经济能力,一于食贵少少!匈牙利肠热狗,香肠比较粗身,咬落个皮好脆,带有少少黑椒的辣!这里的热狗包是芝麻包,比较松软!加上叫了混酱同埋加左肉酱(不过忘记影相),口感丰富,更加有层次!辣味烧烤肠热狗,香肠也是粗身的,肠皮也是脆卜卜,带有少少辣!芝士汉堡包,这款是最简单的,有汉堡扒加芝士,虽然普通,但有种回忆!薯条是必点的,因为是粗身的薯条,外脆内软,而且可以拣要BBQ酱代替茄汁点架,特别惹味!我谂我都要多啲返黎支持小店先得!

我谂我都要多啲返黎支持小店先得!
2019-08-24
外卖自取