🇭🇰中國風裝修|能量漢堡🇭🇰#foodxxe_西式#foodxxe_上環#foodxxe_中環係中上環行行下見到呢間嘅裝修好特別🤩明明係賣西式Burger 裝修反而係中國風🤪攪到即刻入去試試 全部職員原來都係外國人🤣/🌟整體🌟✔️裝修真係好特別 打卡一流😍✔️全部野食即叫即整 麻煩要耐心等候😆✔️份量十足 相當足料/🍔Power Cheese Burger🍔 $88🐣Chicken Smash🐣 $78✔️兩款嘅配菜都係差唔多😙食落好freah 唔會好油膩🤩✔️爆滿芝士 好爽!✔️我比較鐘意牛肉漢堡 較為焦香 重口味啲😝✔️雞肉就頗為淡口 健康啲😆評分:4.6/5🍟Mixed Fries Set🍟 $58✔️食burger 點可以冇薯條呢😜 呢個set 除左薯條 仲有埋蕃薯條😍✔️我好鐘意個蕃薯條😍較普通薯條飽滿❣️評分:4.6/5🍗Fried Chicken Bite🍗 +$68(包埋一杯milkshake)✔️呢個好掂!香脆得黎好Juicy🤤評分:4.7/5🥤Strawberry Milkshake🥤🥤Banana Milkshake🥤✔️同Fiveguys 有得揮!呢款就多左啲Cream係面😻評分:4.
🇭🇰中國風裝修|能量漢堡🇭🇰

🌟整體🌟
✔️裝修真係好特別 打卡一流😍
✔️全部野食即叫即整 麻煩要耐心等候😆
✔️份量十足 相當足料
🍔Power Cheese Burger🍔 $88
🐣Chicken Smash🐣 $78
✔️兩款嘅配菜都係差唔多😙食落好freah 唔會好油膩🤩
✔️爆滿芝士 好爽!
✔️我比較鐘意牛肉漢堡 較為焦香 重口味啲😝

多謝您睇到呢道❤️

⚬⚬今次去嘅店鋪資料⚬⚬
地址:上環鴨巴甸街29號地舖
電話:9579 6993

#中環美食#上環美食#港島美食#powerburger#能量漢堡#漢堡#漢堡包#burger#friedchicken#fries#sweetpotatofries#薯條#蕃薯條#炸雞#奶昔#milkshake#雞肉#cocktail#mocktail#西式#炸物#中國風#cheese#芝士#strawberry