2015-12-22 1577 浏览
是日中學開放日,相約中同一齊返校!完左之後梗係要一齊去食晚飯先似機既,我地七點前去到,唔洗等直入就可以了!我地首先叫左周打海鮮湯,它都幾有罐頭風味,不過味道還不錯的,如果突然想飲湯。。會係唔錯既選擇😜由於我都幾中意熟的三文魚,所以我叫左芝士三文魚塊,味道唔錯,不過冇咩三文魚味! 我叫左我每次都會食既雞翼呀,呢個簡直係冇得輸呀!又香又辣又嫩,正呀 之後我叫左兩個pizza, 一個水牛芝士,另外一個係雞肉! 兩個都好好味,個pizza 底唔乾好軟熟,不過兩個味道有啲似,所以我下次都係只叫plain 就算嚕 另外我叫左risotto同pasta,carbonara 我地全部人都覺味道有啲怪,唔係難食,不過唔係嗰陣味囉不過個risotto 係不得了既正,味道超配合😋
,我地七點前去到,唔洗等直入就可以了!

不過個risotto 係不得了既正
,味道超配合😋