Three on Canton

2019-07-09 1620 浏览
甜品係主打🍮滿足🤤今日下午想搵lunch buffet食,就即刻上OpenRice查吓,在尖沙咀區推介這間有lunch buffet,我即刻用OpenRice訂枱, 現場環境潔淨,座位也很寬敞舒適,坐得比較舒服,同大家分享下食品方面,菜式主要有中式,西式,印度式咖喱及薄餅,味道十分地道,有真正印度風味!日式方面,也有冷麵及壽司供應,壽司也比較新鮮,而令我驚喜就是準備很多新鮮蔬菜提供,還有廚師在煮,湯底方面可以揀麻辣及喇沙味道,喇沙味道非常好食,湯底好入味!值得一試!本次主打甜品方面,有一系列的酒店食高級甜品提供選擇😍有芒果醬朱古力,也有意式提拉米蘇蛋糕,日式焦糖燉蛋,法式芝士蛋糕🍰等等,仲有個好利害嘅黑松露芝士噴泉,你可以隨意把所有原材料例如薯角,蒜蓉包,加進噴泉內,味道也不錯!但有一樣野,希望可以有待改善就係龍蝦唔夠新鮮,冷盤食品我覺得一般,希望可以在此反映給酒店人員知道!
甜品係主打🍮滿足🤤