2020-09-16 786 浏览
本来难得开开心心同女朋友去试下呢间食串烧既餐厅,点知中伏去左间服务咁差既餐厅,先唔讲食物既味道,自问我地两个人算叫得多野食,但咁都要受到咁恶劣同无礼貌既服务态度,真系食过一次唔会再帮衬!完全系赶客,唔系做生意!呢间餐厅个女侍应系由头到尾都黑口黑面,我地好心惊阻住人收工问几点收铺,佢答左9:30pm 收铺,点知可以9 点几左右粒声唔出行埋黎将你枱上未食完既野全部清走,然后仲要讲句 "你地完架喇"... 我心谂明明你地仲有十五分钟先收铺,根本系赶客。咁食物既然急住俾佢清晒都算了,问佢可唔可以叫多支 $240 既清酒饮,即刻被无礼拒绝兼串我地last order 完左好耐。。咁都算啦,但隔离枱即刻叫多杯啤酒又照俾㖞,咁究竟间餐厅既last order 系几点?我同女朋友食完都好受气,感觉服务态度奇差仲要受到不公平既对待真系好有问题。我都想系度建议大家唔好考虑呢间餐厅,如果在乎服务态度的话千祈唔好搏,间野食物味道都中规中矩,唔值得消费仲要咁受气!

2020-09-15