2021-03-01
👧🏻😋👅🍽✨101肉燥飯專門店-💛中大伏黃店🚫💛難食嘅黃店我通常比次機會,但係佢態度好差,而且冇一樣野唔難食💛所以要警惕世人💛態度點差法呢?就係落錯單,同佢講佢話「你係叫咗喎,下次先啦」,我心諗有下次先奇啊,真係口同鼻拗,都費事潑婦鬧街-🚫🚫🚫三重芝士豬扒撈公仔麵 $68✨商務套餐有主食,小食,同野飲☁️三重芝士我諗講緊個份量?完全唔覺得嗰 pat芝士醬同個三字有關☁️嗰一個好似假髮嘅公仔麵大約好似浸左係一盆凍水5分鐘咁☁️豬扒有香茅味,但係薄過我塊面皮☁️啲菜唔係凍咁簡單,係冰-🚫🚫🚫鹽酥花枝丸(三粒)☁️咬落去以為佢又落錯單,係咪魚蛋嚟㗎,一啲花枝味同花枝粒都冇☁️油到痴咗線,啲味粉唔平均嘅程度有如香港嘅貧富差距-🚫🚫🚫鐵板豬扒飯 $76☁️落錯單唔再講,搞到兩個都食豬扒,有冇咁鍾意呀😪☁️啲飯俾啲肉燥汁浸到勁淋✨丫,有一樣嘢好嘅,就係薯角同配菜都係熱㗎(如果鐵板都係凍不如死咗去算)-滷水豬大腸(小)☁️ 死咸 滷味唔出-🚫🚫🚫珍珠奶茶☁️珍珠好粉-柑桔檸檬☁️死甜味-
101肉燥飯專門店
💛中大伏黃店🚫
💛所以要警惕世人
三重芝士豬扒撈公仔麵 $68
✨商務套餐有主食,小食,同野飲
☁️嗰一個好似假髮嘅公仔麵大約好似浸左係一盆凍水5分鐘咁
☁️豬扒有香茅味,但係薄過我塊面皮
☁️啲菜唔係凍咁簡單,係冰
🚫🚫🚫
鹽酥花枝丸(三粒)
☁️油到痴咗線,啲味粉唔平均嘅程度有如香港嘅貧富差距
鐵板豬扒飯 $76
☁️落錯單唔再講,搞到兩個都食豬扒,有冇咁鍾意呀😪
☁️啲飯俾啲肉燥汁浸到勁淋
滷水豬大腸(小)
☁️ 死咸 滷味唔出
珍珠奶茶