2017-06-01
見到甘多好評同友人黎試下. 估唔到星期六晚上甘爆場. 三人安排坐卡位都算舒適 ~ 但我地個位又俾個櫃頂住出入勁麻煩. 人手又唔夠, 碗仔餐具全部都無, 要自己去櫃度攞😒等左成三四個字湯底先上, 職員仲要準時兩個鐘熄爐趕客👎🏻👎🏻差到爆.仲即時收起我地未食過生既食物, 將佢收返入廚房, 好懷疑餐廳會將食物重新放入凍櫃再用😱😱熟食區個個架都吉既. 一出食物就俾人搶晒, 都係得 d 雞亦春卷炸魚皮都要搶一餐, 唔係掛😳雞煲湯太清淡無乜味, 但都幾多料. 肥牛超肥囉👎🏻👎🏻 怕怕. 是日海鮮蜆細細粒都幾新鮮, 但只黎過一碟幾粒, 之後不停入單都無再黎過, 問職員係咪漏單定沽清, 佢當聽唔到唔理就行開😳落單紙見有花膠掦完俾職員, 女職員怒視呼喝凍櫃有花膠自取唔駛寫單. 態度差到離晒譜😒😒菜又唔新鮮. 丸類係幾多選擇既. 今餐都係食丸食飽. 埋單百七多一位, 甘既質素甘既環境甘既服務, 試一次夠晒數👋🏻👋🏻
估唔到星期六晚上甘爆場.
職員仲要準時兩個鐘熄爐趕客👎🏻👎🏻差到爆.
雞煲湯太清淡無乜味, 但都幾多料.
肥牛超肥囉👎🏻👎🏻 怕怕.