2016-03-20 719 浏览
今日本小姐终放有时间写返最近用餐的个人感受!! 生日月真系中伏月, 食饭有一半系中晒伏!! 朋友生日指名要食这间, 好, 打去BOOK位, 讲明要得一个钟十五分钟用餐时间, 已经好唔想食, 好似赶羊咁食物!! 不过朋友喜欢就去啦!!环境十分逼, 食饭要搭枱??唔好谂有空间俾你出去厕所 一去到真系吓亲, 好细间唔紧要, 点解要搭枱先?? 而家去左茶餐厅?? 我们一行四人同另外二人被安排一齐坐张6人枱, 真系超尴尬!!我见其他食客都系要夹枱食饭!! 想去个厕所都要同我同枱夹枱个两个起身让路我先出到去, 佢系咪觉得一个钟零十五分钟既饭系唔需要去厕所呢??入左去坐就无位出返黎仲要搭枱系边个谂出黎??我立即谂到食神星爷开快餐店讲既对白, 估唔到俾我系现实生活中系一间日本餐厅度遇到 如果知道个环境系咁, 我真系打死都唔黎!!食物质素是快餐店质素, 日本餐厅的价钱叫左个牛肉锅, 牛肉唔新鲜, 无味, 得几块, 菜多过咩, 面鼓汤好咸, 我地四个饮左一啖完全无饮!炸鸡紫菜卷好似整左好耐咁, 鸡一D都唔脆冻冰冰, 紫菜"林"洒, 一点酱汁都没有, 很干身!!又系食剩!!服务十分差

环境十分逼, 食饭要搭枱??唔好谂有空间俾你出去厕所

如果知道个环境系咁, 我真系打死都唔黎!!

食物质素是快餐店质素, 日本餐厅的价钱
服务十分差

朋友其实一心黎食那个给我们动手自制的章鱼小丸子, 我地谂住最后先上枱玩, 入坐未够45分钟, 侍应已经好差咁话我地要还枱, 再唔玩就唔够时间, 咁好咁, 叫佢上枱, 只系求其教我地点整, 咁都算我知今日系星期五所以比较忙, 但系最后我地整整下佢俾的小丸子酱唔够整到18粒,咁我地紧系再问佢攞酱啦!! 佢竟然话一定够, 佢地计好左, 我地每粒放多左酱!! 唔想俾多D酱我地!!大人牙, 小小酱要几多钱??? 你咩服务牙??? 我去左大陆?? 我唔系想嘈交, 我地只系想解决件事, 所以我地好客气问佢可唔可以俾多少少我地, 个侍应系极唔愿意!! 个小丸子$120食饭食到咁受气,真系第一次!!好多谢你俾左咁好既回忆我!!绝对无下次!!
2016-03-11