2020-11-23 18 浏览
今日黎到銅鑼灣買野行街shopping,跟住比我發現呢間餐廳,員工熱情既招待就坐低左,今日特別肚餓。首先叫左個咖喱忌廉烏冬,面頭個層係忌廉cream非常滑溜,下面個層係咖哩汁烏冬,配合咪一齊食真係另有一番風味,而且烏冬非常彈牙。之後再叫多個吉列牛定食,呢道既食法非常有特色,表面貼滿一層蒜頭非常香脆可口,上台時只有2成熟,自己可以自行加熱,想食幾成熟都得,自行調教,牛肉非常滑,肥瘦適中,一定要試試。另外叫多個牛舌雞肉串,點咪啲醬汁食非常野味,非常滿足。跟住叫多兩杯野飲,一杯係citrus ocean, 賣相同個名一樣,藍藍既大海顏色睇見都好想快啲飲,下面有啲甜甘吉,酸甜酸甜非常解渴。最後叫多杯passion punch,呢杯口感一流,低部有好多果肉非常豐富,呢杯比較甜小小,最岩女士們。

另外叫多個牛舌雞肉串,點咪啲醬汁食非常野味,非常滿足。