2020-07-14 2412 浏览
真系一日唔死一日都有新鲜事。 遮住咗香港咁耐都以为自己好熟香港啲餐厅, 大概都知道边度有边条街有啲乜嘢食, 点估到 原来嘉顿面包厂入面都有间鲜为人知嘅餐厅! 话说有一次同个响深水埗住嘅朋友, 佢同我介绍话不如去𠮶度食下午茶, 我起初以为呢一间普通嘅cafe, 哗点知原来嘉顿𠮶个餐厅咁鬼大, 仲要系非常之舒服同埋幽雅, 而且啲嘢食都唔系话好贵。 我食过烟三文鱼潜艇, 哗条鱼几新鲜, 薯条炸得好脆, 咁嘅质素都系50蚊咋㖞。最大嘅重点就系, 餐厅环境又好又舒服又大, 最重要系唔迫, 一啲都唔逼人, 想坐边就坐边, 想坐几耐就坐几耐。 真系可以推介畀你嘅朋友一齐食。by the way如果你想买啲饼干嘅话可以响𠮶度买, 平过超级市场起码四分一。