2021-09-10
啲間好靚好吸引 由門口到入面已經見到好多花花包圍住鋪頭🌸成間鋪個個都拎住手機掛住影相 岩曬同朋友或者情侶嚟影靚靚相 除左餐廳吸引野食賣相都好吸引😍岩曬我呢啲港女-🧏🏻♀️溫馨提示:佢位於大廈上面 所以可能大家去食要排隊等𨋢 另外鋪面吾算大 所以座位有限 大家去訂位先會比較好 廢時到時去到無位-▪️二重奏忌廉煙肉芝士短管粉 $118▪️香草芝士拿破倫煙肉蝴蝶粉 $109▪️玫瑰花釀紅茶 $45▪️蝶豆花綠茶 $45#二重奏忌廉煙肉芝士短管粉 我禁大個人都未食過短管粉,同埋我都好中意芝士,短管粉食落比較有咬感配埋濃味既忌廉芝士,成個口味食完會忍到住食第二啖。#香草芝士拿破倫煙肉蝴蝶粉平時我都中意芝士配番茄既意粉,食落去酸味平均,吾會搶曬芝士同埋香草既香味,食落去雙重味道。蝴蝶粉食落幾有咬口,配埋煙肉好惹味。#玫瑰花釀紅茶啲杯就味道濃少少,外觀上好似冰島紅茶禁,凍得嚟玫瑰味都夠出🌹佢既甜係真係釀出嚟既淡淡甜味,而吾係加糖漿禁。#蝶豆花綠茶啲杯野一上枱就好吸引我,賣相都好精緻,飲品清晰分開左兩隻顏色,上面淡淡綠色,下面夢幻紫,完全係打卡專利,飲落去都係微微綠茶香散發出嚟,因為餐廳野食都比較上飽肚,所以
▪️二重奏忌廉煙肉芝士短管粉 $118
▪️香草芝士拿破倫煙肉蝴蝶粉 $109
▪️玫瑰花釀紅茶 $45
▪️蝶豆花綠茶 $45
#二重奏忌廉煙肉芝士短管粉
#香草芝士拿破倫煙肉蝴蝶粉
#玫瑰花釀紅茶
#蝶豆花綠茶
啲杯野一上枱就好吸引我,賣相都好精緻,飲品清晰分開左兩隻顏色,上面淡淡綠色,下面夢幻紫,完全係打卡專利,飲落去都係微微綠茶香散發出嚟,因為餐廳野食都比較上飽肚,所以配清淡啲既野飲就岩曬。啲間好靚好吸引 由門口到入面已經見到好多花花包圍住鋪頭🌸成間鋪個個都拎住手機掛住影相 岩曬同朋友或者情侶嚟影靚靚相 除左餐廳吸引野食賣相都好吸引😍岩曬我呢啲港女
▪️香草芝士拿破倫煙肉蝴蝶粉 $109
📍Location
銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室
🕙Business hours
星期一至日 12:00-22:00
𝖂𝖊𝖑𝖈𝖔𝖒𝖊 𝖘𝖍𝖆𝖗𝖊 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖋𝖊𝖊𝖑𝖎𝖓𝖌𝖘 ✍🏻