2022-10-21 68 浏览
一講起串燒,好多人都會好心動💓又好食而且係豬朋好友必去食既地方之一。一看到餐牌已經很興奮,因為選擇很多有過三十多款,肉類海鮮蔬菜類應有盡有🉐🉐🉐因為想試多啲款,所以同朋友每款只點了一串,兩個人一齊分享,份量就是剛剛好🈵!串燒價錢由十多元起,有齊海鮮、牛、豬、雞、羊及蔬菜各類。呢度串燒真心抵食✅真。世一!💮 尤其海鮮類都幾抵下,大大隻招牌燒特大虎蝦 ($ 88/2)這家做得很惹味,上枱嘅時候仲熱辣辣👍🏻👍🏻👍🏻世一燒羊鞍( $38)肉質柔軟,燒得啱啱好,唔太韌有肉汁。羊鞍帶有脂肪與油脂味。鬆軟美味,正到冇朋友👍🏻👍🏻👍🏻菜類既發輝都係一流,燒大鮮冬菇同燒虎皮青椒都係 各($16),味道超出發揮,夠乾身。我特別自己推介:燒虎皮青椒(好香仲好入味)💯我就特別配返少少蔬菜,叫返份手拍青瓜 用來下菜就最適合不過,加上特調的酸辣醬汁,十分開胃🆒整體來講,夜晚食串燒黎真係算性價比挺高的選擇!串燒的火候控制得剛剛好,每一串都沒有燶。仲要加分位係飲酒吹水既好地方,約埋幾個fd係到食餐廳一定係唔錯嘅選擇🆗