2023-11-16 372 浏览
《大埔美食/大埔拉面 一鸣拉面🍜》🔹 紫菜樱花虾玉子烧🦐🥚 ($88)玉子好 高 质!!!!虽然单价比较贵,但好值得食😍 玉子烧得好实净,唔系散修修,就算切开几旧都唔会散😚酱汁&樱花虾同蛋好夹又有口感🩵 🔹豆腐 (free)豆腐好滑🩵配制嘅酱几够浓,但唔系喺口长留𠮶只~你食落口𠮶刻系一闪即逝,令你想试真啲,一试就想食晒成旧🤣🔹黑蒜叉烧太面🧄 ($85)拉面有啲油🤏🏻食一碗已经好饱😂太面硬度啱啱好👍🏻有咬口🩵叉烧唔错,我好怕食到啲又韧又鞋嘅叉烧,但佢依旧入口松软,一咬就溶🤤🤤🔹松露猪软骨细面🐷 ($88)松露好香😍😍😍 一拎到埋嚟已经扑鼻𠮶只🤤面头仲有一羹松露酱🩵碗面仲有杂菌🍄增加咗唔少嘅口感😍松露控大爱🤣不过猪软骨好黏牙同好漏🤏🏻∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ▫️后记✐服务态度好好!!▶ 因为当日人多,楼面得靓女店员姐姐一个👩🏻好忙,佢见我哋要自己斟水已经不停道歉,最后仲送个豆腐俾我哋食😂😂.听靓女店员姐姐讲,细面会爽啲 幼啲,而太面就有咬口啲,所以喜欢唔同口感嘅就知道自己点拣喇~.~~希望大家支持多啲小店 支持香港地😌~~.评分♡👅
《大埔美食/大埔拉面 一鸣拉面🍜》

🔹 紫菜樱花虾玉子烧🦐🥚 ($88)
紫菜樱花虾玉子烧

🔹豆腐 (free)

🔹黑蒜叉烧太面🧄 ($85)
拉面有啲油🤏🏻食一碗已经好饱😂
太面硬度啱啱好👍🏻有咬口🩵
黑蒜拉面

🔹松露猪软骨细面🐷 ($88)
不过猪软骨好黏牙同好漏🤏🏻
松露拉面

▫️后记✐
服务态度好好!!
~~希望大家支持多啲小店 支持香港地😌~~
评分♡
👅味道:9/10