2018-08-11
不一樣的頹飯以前係大學,一講話食頹飯,大家都會知你好手緊😂今時今日,唔同啦,唔手緊都可以食頹飯,同埋頹飯都可以好有質素。中環既午餐時間,間間餐廳都會好full,為左唔想同人迫,食頹飯係一種好選擇👍🏼我講既「頹飯」其實係一間專做外賣的食店。午餐有多款選擇,我揀咗一口鬆軟豬扒飯配茄汁,仲有奶茶,四十幾蚊,抵食啦。仲要即刻整,快靚正。外賣返到公司仲熱騰騰,賣相一點都唔差,塊豬扒大大塊,又真係好鬆軟,仲要切好一塊塊,仲要有栗米粒同車厘茄。最細心係茄汁另上,茄汁大大盒,要幾多汁自己話事,又多料,正。另外一提,外賣盒係可以放微波爐架,好揼本👍🏼食完我都將個盒洗乾淨,留番黎裝野,又夠環保♻唔想外賣自取甘麻煩?好簡單,下載個外賣app就得啦!「頹飯」都送外賣架😂