2025-06-18
從幾方面去睇.。下午茶去, 唔使等即入。QR CODE落單味道很好.. 蝦湯嘅鮮甜味做得非常好,但我個人喜歡較為濃.creamy 少少嘅湯style,我鐘愛細麵,不過食落去佢用太麵同湯完全非常夾,其他基本side dish味道都好到位. 仲有,但想彈一下就係食物烹煮熱度,因為我去都冇乜人,所以睇嚟一做好就可以上檯,但上到檯時候佢係熱,但唔係熱到其他拉麵店程度,希望可以改善下.因為都好影響到對拉麵嘅評分另外想提下個餃子,不過呢個我想重點講一講.. 一間拉麵店嘅餃子絕對係一個重要部分..味道算可以,當然呢個係供應商問題啦,餃子做得好唔好係佢煎焗嘅技巧問題..碟餃子拎到嚟我一望就知道奶左嘢... 上方白色,用筷子一反,果然不出我所料,真係輕輕地上過熱板... 連個生粉水脆邊都冇整,一食就feel到哂隻餃子嘅一生.. (應該係叮熱再翻煎..) so far都算食得過啦,始終呢啲問題改善方法都非常容易.. 值得俾多次機會