2019-12-16 349 浏览
之前聽朋友講這間的漢堡不錯,今日行街去新都會就來這店吃漢堡,漢堡都有不少選擇,見到有個叫爆炸芝士就叫個煙肉大爆炸芝士牛肉漢堡要了薯條,汽水要加十二元就沒有叫,價錢都不太平希望好吃,食物會有人拿過來,入面不太多位但比較迫,自己拿餐具和水等食,薯條不少但是凍的好失望,薯條口感如熱會十分好味。漢堡的芝士的確不少但芝士味比較淡,牛肉驚喜幾好味,牛汁仲要不少,配菜都幾多,包有點淋身而又沒有牛油所以不太香,食晒整個都已經十分飽,有點特別是漢堡上有條凍的青椒味道都幾特別,切好夾牛肉食更好,今次叫了一個美國和牛切片西冷配沙律,加飲品。等不用十分鐘就來到,西冷有六片,下面仲有肉汁的火箭菜,有肉汁的菜幾好味再夾肉一起食肉味更濃。仲有類似蘑菇黑椒醬汁,不過不加醬都可以,因為牛肉都幾嫩同幾濃味,沙律都幾多,不過新鮮度一般,加了二十二元要了菊茶,茶包裝都味道濃幾大杯,不過要加二十二元才有就覺得有點貴。