2011-02-17 39 浏览
情人節當日,知道有好多餐廳都full哂或者好貴,所以同男友揀去pizza hut.,本來想試下佢地新推出的花開富貴pizza,但套餐超唔抵..份量很少而其他套餐又無咩特別想食..所以經過我和男友商量後決定散叫.. 男友叫我渣主意我就叫了:意式茄汁焗豬扒飯, 煙三文魚大蝦長通粉, 香焗小食拼盤(蝦多士、 墨魚塊、酥炸蝴蝶蝦及薯格), 芝士白汁焗西蘭花. 威尼斯甜奶油迷你批.2個人叫了5樣東西,真係嚇親人啊!!!!焗豬扒飯,豬扒不會太(鞋),飯帶軟味道一點,長通粉內煙三文魚只得2塊細細的,大蝦不算大只是普通size,味道一般,西蘭花沒什麼特別,味道一般 , 奶油批因為是熱辣辣上桌的關係,所以感覺不錯,以我最喜歡是拼盤內的蝦多士,,很脆.其餘那些墨魚塊、酥炸蝴蝶蝦及薯格相對比較失色.整體上係大時大節下,服務,食物和價錢都算不過不失!!每人大約150元也算是抵呢^^
焗豬扒飯,豬扒不會太(鞋),飯帶軟味道一點,
西蘭花沒什麼特別,味道一般 ,
奶油批因為是熱辣辣上桌的關係,所以感覺不錯,
整體上係大時大節下,服務,食物和價錢都算不過不失!!
每人大約150元也算是抵呢^^
2011-02-14