2013-07-25 11 浏览
       放左学后,同朋友系葵芳行左一阵街,见有d攰想揾个地方坐下,又记起新都会有间新开既甜品店,于是就同朋友过去帮亲下。去到甜牙牙都吾使等位就可以入座,同朋友点左个二人份量既甜品,吾记得叫咩名。     等左大概10分钟到,甜品到,原来个侍应落错左,我点既系原味,但系左朱古力味,但个侍应都好好,问我地使吾使换,不过见整左出黎就吾好浪费,照要喇。      窝夫有三层高加三球雪糕,有绿茶﹑云呢那同朱古力味,周边有一d水果,窝夫热热地,加上冻冰冰既雪糕,一冻一热,都几好味。吾错。       同朋友每人食左一块窝夫,都好饱肚,但系如果吾系朱古力味窝夫就更正,整体黎讲都ok,不过价钱有d贵。

2013-07-22