2010-06-20
和男友首次光顧,覺得環境唔錯,食物質素OK!先order左兩個set dinner,因為二人餐限死了main course,男人話要食豪dd,所以叫了set dinner,頭盤我要salad佢要湯,main course佢要什扒餐,我要海鮮餐,我怕唔夠飽仲特登跟意粉,我心目中係茄醬意粉,另外有drink同dessert。三文魚沙律最早黎到,幾fresh,不過dressing唔係好夠,男人既海皇湯亦夠濃郁,仲有法包4塊,仲暖的,男人話個sauce超好味,我又未覺得咁誇張!main course黎我真係嚇一跳,大碟到傻,魚蝦蟹+帶子,同碟野搏鬥左好耐,係個蟹大隻得黎唔夠鮮甜,其他都above average,可惜個意粉係齋烚,冇味的,男人o個個main course係什扒,有豬牛羊雞,係牛扒略嫌over done左,其他都好好味。最後落野飲,都普普通通啦。而當日甜品只有pancake揀,其他要加錢,於是我就要番ice cream pancake,男人要banana pancake,我地都覺得ok啦!成餐飯都食得好舒服,美中不足係冷氣機滴番d倒汗水,有d狼狽,查實職員早已提醒我地唔好坐o個個
成餐飯都食得好舒服,美中不足係冷氣機滴番d倒汗水,有d狼狽,查實職員早已提醒我地唔好坐o個個卡位,不過我地想自成一角好坐D,所以堅持要坐。
呢兩個set食左4百幾蚊,下次會再去試第2款!