2019-09-26
餐廳樓底好高,裝飾同擺設都好有外國feel,水泥牆,樹枝吊燈.....點左個2️⃣人餐 $598黑松露野菌忌廉湯黑松露味唔算好濃,不過野菌忌廉blend得好砌底,成個湯既texture做得唔錯,咸淡得易西班牙辣肉腸炒花甲蜆炒得好香,讚👍花甲蜆大大隻又鮮味,配埋辣肉腸粒同乾蔥一齊炒,好好味。作為頭盤,份量都算多,每人有4-5隻架😋😋帕爾馬火腿配哈蜜瓜擺盤精緻又細心,預先將火腿同哈蜜瓜卷好,用刀切完就擺落口,確保一咸一甜同時間滲入你嘅味蕾,依個配搭無得輸😊香煎法國鵝肝牛肝菌意大利飯份量非常足,鵝肝,麵包同伴碟都擺得好靚!平時食意大利飯會擔心煮得太淋,依到就唔會喇。鵝肝煎得幾香,不過小妹覺得入面淋第左d,牛肝菌好足料,保證啖啖都食到,而且成個飯夠晒汁炭燒西班牙有骨豬鞍扒配墨西哥汁豬鞍扒7成熟,大大塊又成吋厚,不過一d都唔乾唔韌,配埋酸酸甜甜既墨西哥汁,可以解漏😉 伴菜既薯條係小妹最鍾意既波浪款🍟加左d黑松露,可以配茄汁一齊食,正甜品拼盤窩夫配雪糕🍦(cookies and cream ) + 朱古力慕絲蛋糕 + 焦糖燉蛋Happy Hour,點左杯Nothing 🍸試
點左個2️⃣人餐 $598
黑松露野菌忌廉湯
西班牙辣肉腸炒花甲蜆
帕爾馬火腿配哈蜜瓜
香煎法國鵝肝牛肝菌意大利飯
炭燒西班牙有骨豬鞍扒配墨西哥汁
甜品拼盤
Happy Hour,點左杯Nothing 🍸試