2019-07-23 41 浏览
果晚好想食好d,但度度都爆哂冇位,點知呢間仲有位就入左去食。叫左個芝士雞煲,兩個人食雞既份量好多,但芝士味濃郁,仲有拉絲,雞肉雖然唔算好滑,但咁既價錢已經算唔錯。食左三分二就撈左d雞出黎,加水開始打邊爐。略嫌加左水之後芝士湯底冇咁濃郁,好可惜。食物質素不過不失,食到咁上下想加個公仔面撈芝士食,但因為芝士湯底淡左,試左問一個男侍應可否加一碟仔芝士比我地,佢拒絕左。之後再問一個女侍應就成功左,然後公仔面撈芝士食,正啊!不過食到最後,居然停左電,個爐冇火(但已經食到尾聲所以還好),不過連冷氣都冇埋真係好熱⋯⋯所以忍唔住就急急走人了。總的來說係唔錯既!但其實雞係可以任添,食多d雞好似係抵d哈哈

2019-07-06