2008-03-04 8 浏览
今日中午有D事要到銅鑼灣, 順便試下店面還可, 中午時份都冇坐滿, 外賣亦唔多, 但好明顯人手不足, 只有一個Cashier, 同一個樓面, 兩個人有D手忙脚亂, 但都好有禮貌同有效率, 特別係樓面個男仔好快手!讚!本來想坐角落的BAR枱, 但行到埋去一陣異味...都係坐出D算Classic cheese burger - beef patty好juicy, 應該係即刻整所以熱辣辣好味道, 蔬菜新鮮! 份量比mos burger大, 比shake'em bun同triple O細, 女仔食完都應該飽哂, size剛好不會好似shake'em bun同triple O咁食到"leh咁hea"..薯格- OK, 但本身冇味道, 只靠茄汁, KFC好DPepsi light - 好彩冇叫粟米湯, 唔係實飽死其實如果得一個女仔可以唔洗叫餐, 我完全食唔哂
今日中午有D事要到銅鑼灣, 順便試下

薯格- OK, 但本身冇味道, 只靠茄汁, KFC好D

Pepsi light - 好彩冇叫粟米湯, 唔係實飽死

其實如果得一個女仔可以唔洗叫餐, 我完全食唔哂