2018-10-22 401 浏览
我同家人4大1個歲半b同1個個半月b去~ 選擇左星期日5半至7半既優惠時段,埋單$203+1/位,因為唔係正價,無生日優惠亦無蛋糕送。不得不讚既係本來有職員帶左我地去一個6人既中間座位,但係其中一位職員見我地有2個bb佢就主動話因爲我地bb太細幫我地換卡位,最終可以坐最近飲品既窗台梳化位,俾我大b有安全既活動空間,細b又可以放喺梳化自己訓,令我地食得特別舒服 ❤️❤️❤️食物基本上都幾好食,我同老公就十分啱食,雪糕選擇不錯,難得連啲生果都好甜好好食,梅酒都好好飲! 不過老爺奶奶雖然都覺得好食但係對佢地黎講啱食既野選擇不多,因為唔食生野。其實我上網睇過有蟹粥嗰啲,但係我地本簿無,我就以為換左menu,點知最後見隔離枱有先知係我地本野少左啲紙!呢點個人覺得餐廳做得唔太好,因為我地唔會知佢少左邊張紙,如果每3兩日check下齊唔齊紙會更好!整體覺得以呢個價錢係非常底食,值得Encore👍🏻👍🏻👍🏻

整體覺得以呢個價錢係非常底食,值得Encore👍🏻👍🏻👍🏻
2018-10-21
庆祝纪念