2008-07-19 19 浏览
因為之前o係openrice見到依間餐廳好似唔錯,所以同女朋友去試試。總括o黎講不過可失,因為我o地九點後去,所以有八折,真係幾抵食,兩個人叫o左個什扒同埋西冷都係講緊$155蚊。而且有包有湯有主菜有野飲最正o既係有ice-cream,之前食開旺角o既花園餐廳,每次食完都好似欠緊o的野,原來就係甜品。o的廚師質素唔數,我叫7成熟。真係整塊扒也有7成熟。唔似其他地方一係太熟一係分佈得唔均勻(一邊熟一邊唔熟)。o的扒有牛味,但係冇咩肉汁。不過都幾好食其實地方都算係坐得舒服,但見到周圍都好多塵。(係o的千年塵積)最差o既地方係冷氣有點凍,o的野食好快就凍晒。我食o左半塊西冷,已經凍晒。o的waiter略嫌佢o地好似有點急,好像有少少破壞了整個氣氛。

正。o的湯足料又夠濃
正。份量好夠