2012-06-02 26 浏览
海鮮:蝦,螺,龍蝦仔,最仲意食蝦,好爽口,本身唔食螺,阿媽就話好爽口,好好味,龍蝦仔就一般啦沙律:薯仔沙律,好普通,另外仲有羅馬生菜,提子干,煙肉碎,紅腰豆等等,比你自己撈,仲有至愛既黑醋汁,正丫花芝士就有2款,不過不失啦有部烘焙機,比你焗番熱D印度薄餅及麵包刺身:三文魚,吞拿魚等共3款,男友話味道普通,唔夠鮮味仲有我至愛既煙三文魚,不過太鹹,蓋哂D味熟食:中式點心(蝦餃,燒賣,牛肉),羊扒,西芹炒鮮魷,甜酸排骨(唔好食),牛柳粒,印度咖哩雜菜及雞,日式雞扒,炒雜菜,燴海鮮...十多款野食,味道都係一般,呢個價錢,有咁多野食,算唔錯LA最好食就係個意粉,要劃紙仔,要左個松露意粉,勁勁勁勁好食,全餐最好味,本來想ENCORE,但係太飽,食唔落甜品:CHEESE CAKE,芝麻糊,鬆餅,朱古力餅,...總之起碼有7款以上,細細件,啱哂我食,可以樣樣試D總括來說:食物款式方面算不錯,味道都過得去,地方不大,但人不多,REFILL得好快,服務方面都好好,一入去好有笑容,收碟都好快LUNCH BUFFET來說,值得一試
芝士就有2款,不過不失啦
有部烘焙機,比你焗番熱D印度薄餅及麵包
刺身:三文魚,吞拿魚等共3款,男友話味道普通,唔夠鮮味
仲有我至愛既煙三文魚,不過太鹹,蓋哂D味

LUNCH BUFFET來說,值得一試
2012-06-01