終於試到啦~~舖頭唔算好大。8點先去都唔係好耐就有位你話佢貴又唔算好貴。中規中矩裝修一般。環境都麻麻。地下果層開放式。其實係有D嘈既。講返食物。其實選擇唔算多。但基本既都有點左個Set10件+中,大Turo+池魚刺身+蟹肉膏沙律+甜品=差唔多$800兩個人都夠食既~認真~Turo海膽池魚係新鮮好咪既~蟹肉膏沙律超底食~鍾意既一定要叫~不過普通野其他壽司就真係麻麻~唔好既有~三文魚子~帶子~可以唔洗叫哂錢~差過元氣最垃圾係個甜品~千祈千祈唔好叫~都成$40-50~去第二度食糖水冇咁嬲~D丸子 Frozen既硬到HighHigh~講到服務都係一般~好業餘全無日本感覺~環境:真心一般。傾計唔會揀佢食物:中規中矩。咁既價錢食Turo算好底食總括:想食吞拿魚,海膽。的確唔錯。但問心真係好一般。如果要等幾粒鐘。絕對唔會食。有D失望既。絕對同日本冇得比
終於試到啦~~
舖頭唔算好大。8點先去都唔係好耐就有位
你話佢貴又唔算好貴。中規中矩
裝修一般。環境都麻麻。地下果層開放式。其實係有D嘈既。
講返食物。其實選擇唔算多。但基本既都有
兩個人都夠食既~
講到服務都係一般~好業餘全無日本感覺~
環境:真心一般。傾計唔會揀佢
食物:中規中矩。咁既價錢食Turo算好底食