2021-10-19
成個體驗其實唔錯嘅,疫情期間食buffet 不斷要除罩帶罩其實真係好唔方便🤡但依到放題形式,坐係位剔紙仔就可以~而座位分隔得幾開👍🏻唔洗痴埋哂好好彩我地個次仲有四人枱,連放野食嘅位置都好足夠🤘🏻____________Package 係包左每人一份【焗龍蝦‧澳洲牛柳‧煎鴨肝】,呢份嘢真係食到飽哂.....搞到放題嘅嘢食得唔多😢味道正常,最好味嘅應該係煎鴨肝配塊小多士😂澳洲牛柳質素不一,我個塊算係幾淋幾好食,但boss 個份就太乾身同太韌🥺焗龍蝦上枱個陣好似係凍海鮮咁😂肉質都好硬。___________放題食物選擇都算係適中會有六張紙仔俾你剔,又分好晒類✅有沙律,熱湯,日式小食,天婦羅,刺身,涼菜,壽司卷物,串燒,煮物,飯麵同甜品!!___________上菜速度好快,刺身亦真係好新鮮👍🏻好食過岀面咩大X 喜,滿X 個啲多多聲🤡串燒個類佢整得幾靚,但我地就略嫌佢燒得唔夠香口😂唔係好入味🤡天婦羅👍🏻全部都係熱辣辣咁上枱,南瓜蕃薯大大件好甜!仲有軟殼蟹!!甜品樣樣都係細細件,唔驚食到好膩,每樣都可以試到🤣___________
好好彩我地個次仲有四人枱,連放野食嘅位置都好足夠🤘🏻
____________
味道正常,最好味嘅應該係煎鴨肝配塊小多士😂
焗龍蝦上枱個陣好似係凍海鮮咁😂肉質都好硬。
___________
放題食物選擇都算係適中會有六張紙仔俾你剔,又分好晒類✅
___________
甜品樣樣都係細細件,唔驚食到好膩,每樣都可以試到🤣