2013-03-22 92 浏览
第一次寫餐廳評語~~呢間野, 其實食之前都睇過人地既評語, 都有幾多極端差評語.不過見地點就腳, 幾個FD又唔知去邊間, 都唔緊要啦, 試下囉.大概6點幾去到, 唔算好爆人, 等左一陣就入得.有燒烤又有刺身SUSHI 叫既店都係第一次食, 幾好, 咩都食到見到張點野食紙, 笑左, 真係人地話既MC 紙不過我地又唔太介意既, 反正第間就算任寫都唔係真係俾足, 仲激氣啦.呢張野起碼真係俾岩份數既. 要寫多幾次囉.坐左一陣就送左隻刺身船黎, 可能係呢期特別野啦, 賣相都OK.可以食住等. 我個人就只食3文魚&蝦, 俾腩位我地, 好正 蝦都爽口既.D FD 話其他都可以, 算新鮮囉起碼, 不過帶子就無食晒, 大家都唔好呢味.D肉終於黎啦~~~擺得好靚, 幾多元化無咁悶囉但講真個味就真係樣樣差唔多, 不過都正常既, 無理由整咁多種調味料, 自己BBQ都咁上下啦.至於雞肉係個人最中意既, 因為煎完入面都好嫩同多汁.至於呢碟, 除左多春魚煎得好麻煩同螺唔知點食之外, 其他都好味.聖子我就會煎耐D囉, 因為乾身D感覺無咁核突個虎蝦就係我最中意的, 之前係美食節試食過就一直想再食. 但自己買係幾貴下的.

第一次寫餐廳評語~~

大概6點幾去到, 唔算好爆人, 等左一陣就入得.
見到張點野食紙, 笑左, 真係人地話既MC 紙
呢張野起碼真係俾岩份數既. 要寫多幾次囉.
可以食住等.
我個人就只食3文魚&蝦, 俾腩位我地, 好正
蝦都爽口既.
D肉終於黎啦~~~
擺得好靚, 幾多元化無咁悶囉
至於雞肉係個人最中意既, 因為煎完入面都好嫩同多汁.
聖子我就會煎耐D囉, 因為乾身D感覺無咁核突
個虎蝦就係我最中意的, 之前係美食節試食過就一直想再食. 但自己買係幾貴下的...所以...

另外都食左好多濕星野, 燒棻呀菇呀反而最好食, 但難燒.
沙律壽司正正常常~
炸物就一DD啦, 蠔,蝦都正常好味. 唔會太多炸粉
加左廿蚊任飲, 我地每人飲左4,5罐, 爽, 仲飲左杯紅酒送肉, 哈哈

可能今日唔算好忙, 服務果D又無咩話好差喎.
幾個女仔吹水勁開心, 所以最後H雪糕, 完美作結
题外话/补充资料: 有團購既話真係幾抵食, 不過無既話我都會考慮再黎食下
2013-03-19