2020-04-18 193 浏览
同朋友去食打边炉,因为想食下日式既Shabu Shabu, 比相像中一般!由openrice订位,因为有8折优惠,选了$278套餐,可以拣选一人一锅或者大锅!汤底原来要另收费的,大家要留意,我跟朋友没留意原来黑松露牛奶锅要收$98/位 ,如果一个大锅就平好多了!因为我们3个人有2位都选黑松露牛奶锅,感觉上蠢了😫另一位朋友选辛豚肉锅加$18!最抵之选!火锅配料:牛不太特别有牛味,豚肉还好跟黑松路牛奶好夹,鸡肉普通,出面自助丸类及菜类都没太大惊喜😂串烧:Overcooked 叫左一转,都唔系再想叫😂自己试吓啦甜品:蛋糕见到好干,唔敢食,雪糕绿茶味正,加朱古力做脆皮唔错唔错饮品:选择小,全部甜既饮料,冇茶类,呢个需要改进下,得芬达,可乐,七喜,柠檬茶,清凉茶,酸妹汤等等埋单每人$314左右,呢个价钱可以有好多选择,如果唔拣贵汤底就会非常抵食。要赞既系服务员好好礼貌,而家好小有咁热心既服务员了。

另一位朋友选辛豚肉锅加$18!最抵之选!

火锅配料:

串烧:

Overcooked 叫左一转,都唔系再想叫😂自己试吓啦

甜品

蛋糕见到好干,唔敢食,雪糕绿茶味正,加朱古力做脆皮唔错唔错

饮品:

要赞既系服务员好好礼貌,而家好小有咁热心既服务员了。
黑松露牛奶锅