2019-04-03 193 浏览
放半天假嘅日子想食放題,就去咗銅鑼灣附近嘅呢一間滿屋試吓!刺身係正常嘅,份量與我order的一樣,因為有好多放題都不是跟我所點的去俾我,味道都新鮮,甜蝦是鮮甜的,拖羅都好食。刺身蝦嘅種類都有三種俾你揀,滿足到我超鍾意食蝦!另外我都點左好多種壽司,每件份量都屬於細,由於係食放題,所以我情願願壽司細件小小,可以試到多啲款,壽司整體算是ok。另外饅魚係值得讚嘅,夠肥有厚度,有口感,有鰻魚味!食咗咁多,點左個燒菠蘿消消滯!牛舌略嫌唔夠肥唔夠厚,味道尚算OK另外我點左個韓式雞鍋,整體一般般因為唔夠味,亦不夠正宗,不過明白嘅,因為呢度主要係日本料理其他款式嘅嘢唔正宗都正常雞嘅份量都幾多㗎甜品款式都都幾多,另外仲有酒精飲品供應。整體我覺得呢間餐廳都食得過,因為佢款式多如果真係好想過下放題癮都係一個選擇
放半天假嘅日子想食放題,就去咗銅鑼灣附近嘅呢一間滿屋試吓!
甜品款式都都幾多,另外仲有酒精飲品供應。