2021-05-17 1424 浏览
上次夜晚七點嚟到已經派哂飛🤯今次醒目,未夠六點就攞飛喇,不過都已經好多人,我諗都水尾嚟架喇,一於試下呢間燒肉啦🐂注意,我星期一去食,都等左兩個鐘🥲————————-———————————————入正題!俾餐牌大家睇下先👀👀👀其實佢野食價錢都算公道,而且都叫選擇多,唔食牛又要陪另一半食既話都有個雞肉拼五花腩餐俾大家選擇🐮🐔🐷—————————————————————————呢個套餐有分唔同份量,價錢睇返餐牌啦👍🏻佢呢個餐有牛舌、胸腹肉同埋橫膈膜肉。仲有和風湯、白飯同埋沙律或者Kimchi俾大家選擇✅✅✅食牛,加隻生蛋就基本啦,你明既😏整體嚟講呢個餐唔錯既,一分錢一分貨,鍾意食牛既都夠滿足架喇🤝留意返,個白飯用日本珍珠米,呢度加分既✔️—————————————————————————唔食牛但又鍾意食肉既話,呢個套餐都滿足到哂架,雞腿肉滑既,五花腩亦都好香,睇你燒得好唔好啦😏同樣地,套餐都係有和風湯同埋配菜送既—————————————————————————仲有多款醬料,絕對生色不少架👍🏻👍🏻👍🏻—————————————————————————總評喇📣用兩個鐘時間去等既話,感覺上有啲唔值
上次夜晚七點嚟到已經派哂飛🤯
注意,我星期一去食,都等左兩個鐘🥲
————————-———————————————
入正題!俾餐牌大家睇下先👀👀👀

No.1之選  Like套餐

呢個套餐有分唔同份量,價錢睇返餐牌啦👍🏻
食牛,加隻生蛋就基本啦,你明既😏
豬五花腩and雞腿肉套餐

—————————————————————————

仲有多款醬料,絕對生色不少架👍🏻👍🏻👍🏻
總評喇📣
用兩個鐘時間去等既話,感覺上有啲唔值得,不過講真既,價錢合理,食物質素都okay! 餐廳入面Keep住播日文歌,個人認為有Feel既🥰不過另一半就話嘈得濟,同埋如果打橫兩個人坐,其實都會因為個爐既問題會分得開左少少,少啲互動咁啦🤫
No.1之選  Like套餐
豬五花腩and雞腿肉套餐