2019-09-29 732 浏览
在openrice訂位有八折所以選左呢間黎食。好好彩有得坐房,房入面共有兩檯客,都算高私隱度。叫左娘娘湯底,其實就係烏雞藥材湯底。其實最後都食到隻烏雞,湯底味唔算好濃,但鼓油配料勝在夠多,調到好味既醬汁,所以加起黎都唔錯。食物方面四個人叫左成檯料(見圖),肉黎講偏多肥膏,但夠「林」而且唔會覺得肥膩。個人偏好佢d丸,好有肉汁,真材實料,明顯唔係平時食到既一般貨色。其他食物不過不失啦。但有微言既係佢個鴨血,擺盤就靚啦,不過份量真係太少了。不過最吸晴既都係佢既大大杯飲品系列。有檸菜檸水檸樂檸七,說穿左就係一大半杯冰同double份量既飲料。(年紀不輕表示接受不了咁多冰最後「不」走左一大半先飲)抵就唔算啦,但打下卡都可以既。最後每人賣單三百幾,平就稱唔上啦。但勝左可以坐好耐同埋咁岩坐到房,呢個價都算可以接受的!
在openrice訂位有八折所以選左呢間黎食。

好好彩有得坐房,房入面共有兩檯客,都算高私隱度。

但有微言既係佢個鴨血,擺盤就靚啦,不過份量真係太少了。