男朋友呢幾日係咁講話好想食漢堡飽﹐咁岩今日去開IFC睇戲﹐咁就去開個"漢堡餐"先~~今次都係我第一次食﹐男朋友之前講到好好味﹐所以祈望都幾大架。。。但結果係。。。。=.=。。。ok啦。。由男朋友發辦﹐叫左mushroom buger,加$20蚊轉Blueberry milkshake。先講個飽。。。係真係幾大個﹗我一半都仲要食唔晒﹗﹗因為D料太多啦。。。D mushroom我一路食就一路跌落黎﹗食得勁狼狽。。。=.='''塊扒都唔係話好有牛味啦。。。但係個醬汁就幾好﹗雖然好多﹐但係唔"瘺"~跟住其他都無乜引像啦。。。之後係個薯條~ummm~~抵讚呀﹗﹗好好味呀﹗﹗好新鮮﹗又脆喎﹗帶少少薯皮﹐我幾鐘意﹗﹗(但係面頭0個D有D鹹呀~~)跟住係個Blueberry milkshake。。。其實真係值唔值加$20蚊黎飲佢呀﹖﹖無乜特別啦。。。唔太甜囉。。。我不嬲都唔係好鐘意飲奶昔。。。唔識評分~總括黎講﹐OK啦。。。去開0個頭又Buger feel既咪會食囉。。。但係。。。有乜得佢值成七十幾蚊呀﹖﹖