2024-06-25 202 浏览
長久以來都係大量優惠網站佔一席位,由新開張至今都一直想去卻又未有機會既巴巴串,終於係一個33度氣溫既下午去試一試下午2點鐘到達,現場都其實9成滿,可想而知幾受歡迎,由於本人隻身而來,禮貌地問左店長一人串燒放題serve唔serve,懷住戰戰兢兢既心情得到個滿意既答案,仲要比左張4人卡位我,真係人間有愛雖然如此有愛,但應彈都要彈,現場燒烤引致煙霧彌漫,十足從前網吧有人食煙一樣,抽氣功能無法應付,加埋密閉空間,氣管唔好人士提防氣喘叫左個午市串燒放題,冇另加錢去食多幾種牛,因為加錢都只係包多一種海鮮(甜傘貝)等侯起爐期間行一行自助區,(吸引)既食物種類唔算係太多,但餓餓地都食左d,熟食評價如下:咖喱魚蛋:都係一般硬硬地嘅路邊魚蛋,咖喱味好淡清湯蘿蔔:又軟腍腍又冇渣,而且清湯好入味如果唔係要留返個肚嘅話肯定食好多。燉豬手:十分軟熟, 肉同骨一咬就開,好食過街外一堆同業,推薦辣泡菜,青瓜等:辣汁同蔬菜本身都幾分離,而且唔太辣同惹味咖喱角,春卷,雞寶:完全被保溫櫃抽光所有水份,乾到爆,咬都咬唔開自助串燒區就已經幫你串好晒,方便直接用於特製爐度自轉,最底2層就肉類海鮮,中間雜丸雜腸,頂就菜同菇菇,正

清湯蘿蔔同咖喱魚蛋
咖喱魚蛋:都係一般硬硬地嘅路邊魚蛋,咖喱味好淡
清湯蘿蔔:又軟腍腍又冇渣,而且清湯好入味
如果唔係要留返個肚嘅話肯定食好多。

辣泡菜,青瓜等:辣汁同蔬菜本身都幾分離,而且唔太辣同惹味

自助串燒區就已經幫你串好晒,方便直接用於特製爐度自轉,最底2層就肉類海鮮,中間雜丸雜腸,頂就菜同菇菇,正常人都只攻下路吧

多春魚:就係街外急凍貨,好處係無火水味,快熟,緊急醫肚還好
墨魚咀:幾少見到自助燒烤有,燒左好耐先敢食,但好彈牙,而且有特別味道,唔錯啊
煙肉片同豬肉片:食落唔太多油,但味度欠奉,好難想像培根都可以冇味,啲豬肉片直程又鞋又硬,味如嚼蠟

叉燒:幾令人驚喜,份量唔太大但有肉味,燒到出面燒味店既口感,但甜度接近沒有

牛脷:我最愛,厚薄適中,淡淡油香可惜肉味唔太有,唔Juicy,所以只屬一般
牛柳粒:2粒牛柳夾住中間一粒小番茄,當日最好味既肉類,沒有之一,單純就係好好食,諗唔到食咩就食佢啦

傘貝粒:唔係加錢先有果種連殼既版本,單純2粒急凍貝肉,無濃味醬就真係食唔落
青口及蜆:任食2個小時內比人夾晒都冇見再refill過,又唔係貴價貨,我見到幾次d少女走黎想夾但失望而回,再者,燒好出黎又唔係甜,態度同味道都唔合格

雞肉串:都係雞柳條所以鞋鞋地,想飽可吃,但請以濃醬配之

最後甜品有紅豆冰同芒果小蛋糕,還可以

整體而言就70分,有進步空間,最少做好個抽氣同refill動作,(吸引)既食物選擇唔多但勝在爐具火力算勁,但當日我一人一個爐先可以食唔停,人多應該就有排等,但以價錢黎講都算值回票價

2024-06-16
清湯蘿蔔同咖喱魚蛋