係朋友介紹呢間店,不過唔係朋友介紹都唔識黎,因為位置係商場唔起眼既角落。朋友食過好味既食物係推介炸魚薯條🍟為必點之選,炸魚外表夠硬邦邦,,同入面既魚肉形成強烈外脆內軟。佢既漢堡包🍔既牛肉唔會太熟所以食落都鎖住肉汁,連薯條都好出色。佢既蝦多士都唔同茶餐廳所食開既蝦多士,其實都好味,不過你唔講係蝦多士未必覺得似蝦多士,因為佢既蝦多士外層好多芝麻,唔知點解我個人口味食落入面有少少鹹味又似似地三文魚既口味。基本上佢既食物都好滿意。只係座位真係少,同埋要快有位都係坐出店外,所以黎食既朋友要有耐性等下位,因為都幾多人黎食。🍼仲有飲品方面都係有佢既特色。佢呢間花生醬奶昔就係令我好驚喜,好大杯之餘好處係無大大粒既冰。佢既花生奶昔有少少花生既渣滓,飲完好飽既感覺。