2023-06-26 43 浏览
呢期好興日本 Sake放題,但除咗睇價錢都要睇吓提供嘅酒係咩級數今日試咗一間叫昼月日式料理,有提供$298兩小時Sake放題,睇落唔算特別平,但再睇吓佢提供嘅清酒供應商,居然有三粒米又有黑龍,咁嘅價錢反而覺得好超值,但今日揸咗車,留返下次先試另外佢嘅食物選擇都多,刺身前菜燒物和食都有提供明太子蛋卷,蛋卷上枱前輕輕火炙過,加上明太子醬鹹鹹香香,幾開胃燒牛舌,選用成本最高嘅牛舌心,冇揸,燒完仲好有肉汁好食大蔥雞串,火候控制好雞肉啱啱熟,大蔥清甜秋葵係呢期特別喜愛嘅食物,加上少少燒汁,食到秋葵嘅清爽鹽燒白鱔,食得出嘅新鮮爽口,啲肉好彈牙皮都燒到好脆燒雞中翼又點可以唔叫,皮脆調味又啱啱好,合格水準羊架上面鋪咗大量香草,令到騷味減輕,又唔會燒到好熟好乾,都幾好食和食揀咗野菜稻庭烏冬同雞肉玉子丼:烏冬煙韌彈牙野菜鮮甜玉子丼層次豐富,有玉子卷,大大塊免治雞肉,仲加咗蛋汁淋埋上去一齊食,口感豐富又滿足😘食物質素平均都幾好,下次一定要試吓佢嘅Sake放題

另外佢嘅食物選擇都多,刺身前菜燒物和食都有提供

燒牛舌,選用成本最高嘅牛舌心,冇揸,燒完仲好有肉汁好食

大蔥雞串,火候控制好雞肉啱啱熟,大蔥清甜

秋葵係呢期特別喜愛嘅食物,加上少少燒汁,食到秋葵嘅清爽

鹽燒白鱔,食得出嘅新鮮爽口,啲肉好彈牙皮都燒到好脆

燒雞中翼又點可以唔叫,皮脆調味又啱啱好,合格水準

和食揀咗野菜稻庭烏冬同雞肉玉子丼:烏冬煙韌彈牙野菜鮮甜

食物質素平均都幾好,下次一定要試吓佢嘅Sake放題