2017-10-02 218 浏览
今日同朋友去左旺角行下街 因為朋友睇到網上介紹知道有間野系專食忌廉烏冬 大家就二話不說去左了!幸好 我地比較早去 仲有少量既位比我地可以即入;環境吾算好大 但地方刀座得舒服 可惜冷氣比較少。咖哩忌廉牛肉烏冬:第一次食依款既烏冬 見到烏冬上佈滿左白雪雪既忌廉 好擔心會漏到食吾晒。我就將忌廉同下面既咖哩混埋一齊食,驚喜地完全吾覺好漏既感覺!咖哩仲好夠辣 當中仲有幾塊小小既牛肉 牛肉林度適中。配堆烏冬一齊食 好match!食晒成碗個人覺得吾漏 吉列牛定食:朋友就要左食個定食,見佢好多配菜:白飯,豆腐 等等⋯⋯相當吸引!我就試左一口既吉列牛 可以自己燒到幾成熟 外脆入軟。