2011-05-18
平時多是星期六下午, 魯肉飯, 真的好食, 又唔油, 次次都要等, 相信是即做的, 所以好好食, 魯肉拌飯, 份量剛好上星期放工同老公到這裡食飯, 好久沒來食dinner啦, 7:00, 坐了9成, 但又剛有兩位枱, 唔洗等, 咁我地叫個dinner set啦, 好多野食咁, 好快有野食啦, 但味道不及下午咁好食既?! , 相信是即做同整定的原故吧 怪味雞 - 好un 雞絲粉皮 - 記得以前是有麻醬的, 但呢碟唔覺呢 魯肉飯 - 跟餐是細碗的, 唔夠熱, 食到底, 有些飯是硬的 擔擔面 - 不錯 炸蚵餅 - 一般 飲品 - 我無飲, 老公飲兩杯 甜品, 湯丸加上花生碎 - 還熱的, ok吧下次都係唔叫set啦, 上菜快, 服務好, 但真係無咁好食, 加埋又唔係平好多, 飯同面都是細碗的, 或自選都唔洗158啦
怪味雞 - 好un
雞絲粉皮 - 記得以前是有麻醬的, 但呢碟唔覺呢
擔擔面 - 不錯
炸蚵餅 - 一般
飲品 - 我無飲, 老公飲兩杯
甜品, 湯丸加上花生碎 - 還熱的, ok吧