2018-03-14
旺角遊客區用$40食個set dinner? 相信冇會信,但又俾我發現到😎--> 點點甜🍧主菜選擇唔多,朋友想叫牛腩簿餅,但已經售罄,唯有兩個都order 肉醬意粉。前菜-蟹籽沙律除左蟹粉,眼前滿是沙律醬,怕肥都唔敢食太多!🤣🤣肉醬意粉🍝$40 set dinner本身不存期待,好surprise肉醬唔係買即食肉醬包,自己買肉碎再煮,雖然唔係焗,都好香😺意粉既軟度煮得剛好。而且都大碟。最後我地兩個都加碼甜品:宇治森林🍦($52)最hot推介-有抹茶雪榚😋,抹茶味重,雪糕食落好滑。小丸子好似湯圓咁,食落好煙韌,紅豆好甜,中和番小丸子淡淡既味道。朋友更食得出豆腐花應該係百福,全部俾佢食哂😭野莓窩夫配雪榚($53)好靚喔!滿佈草莓醬gei窩夫😍,窩夫咬落口少少淋,好啱我口味🍥女仔還是喜歡草莓配窩夫,食落甜甜的!雪榚球仲可以自由選擇味道😃😃我揀左朱古力味!食完個甜品,真係好飽!😬
前菜-蟹籽沙律
除左蟹粉,眼前滿是沙律醬,怕肥都唔敢食太多!🤣🤣
肉醬意粉🍝
最後我地兩個都加碼甜品:
宇治森林🍦($52)
最hot推介-有抹茶雪榚😋,抹茶味重,雪糕食落好滑。
朋友更食得出豆腐花應該係百福,全部俾佢食哂😭
野莓窩夫配雪榚($53)
好靚喔!
雪榚球仲可以自由選擇味道😃😃我揀左朱古力味!
食完個甜品,真係好飽!😬