2022-12-03 79 浏览
上星期五,請了一天假去南丫島行山食海鮮回程到銅鑼灣食埋下午茶,已經飽到想嘔再到長沙灣食晚飯,心諗應該食唔落,點算好呢!?點知俾個#餐湯開左胃,真係好好味小食叫左#冬陰功雞亦,好多沙律菜墊底,而且好新鮮,真係食到見碟底Main Course不得了,店員誠意推介“即將推出”的#虎蝦pizza,咁啱遇上新菜單,中意試新野嘅我,可以卒先試食,當然唔放過啦~超好味,超好味,超好味呀老公就叫左#安格斯牛扒配薯蓉,牛扒已切好一片片咁,好方便食,不過有一片切唔斷啊,大廚下次要比d力:by the way,又係無揀錯,好好味,連薯蓉都好好味,好香:飲品呢~今次叫左#蝶豆花奶,望見隔離枱飲花茶,都好吸引,下次要試花茶。
上星期五,請了一天假去南丫島行山食海鮮
回程到銅鑼灣食埋下午茶,已經飽到想嘔

冬陰功雞亦

安格斯牛扒配薯蓉