餐厅: 彩福皇宴 (京瑞廣場1期)
资讯:

2023-12-17 1119 浏览
在12月16日中午发生,因为当日中午完本订了四席 解秽酒,主人家在火葬场 做咗全部事情之后上车,打电话到酒楼 ,打电话通知咗酒楼同员工我哋会在半个钟头后到, 跟住对方话准备,但系搞笑嘅事情开始发生 ,个知客小姐话我哋呢订咗枱都冇用因为迟到,所以将我哋嘅枱卖出去给客人, 我哋捉捉企喺门口揽住先人相片,你说如何情况出现,最好笑的 是,我们全部人在门口等了4O分钟有此亲人叫不用吃,但是因为有订金原因,再次问知客得来结果都是一句, 你们迟到所以要等, 要登几耐先至可以有位畀我哋入因为啲老人家同小朋友已经好不耐烦, 她说答不到,最后家人开始直入大堂找高层,将情况给他知,谁不知和门口几位冇知识猪头一样, 因为知道所以要等, 搞到我几个亲戚叶打嗌杀先至有机张胎畀我哋啲客人食咁你话系咪令到先人都难堪?
2023-12-16
用餐时段