2021-10-15
第一次黎食 一定無下次開頭入去都覺得ok幾好笑容叫餐既時候都可以 之後睇番張單發現佢打漏左個飯同飲品 叫佢補番之後補完 又係錯 之後過幾分鐘無啦啦落單個哥仔一張單掉落黎台面 加3蚊雜項錢咁我以為佢加番 咁都由佢到個飯食完 杯野飲都未黎咁緊係叫左侍應一次今次係叫個女人 佢直頭扮睇唔到走左去咁就再舉手 今次應該係個經理呢個態度好好多 完全無得比 係值得一讚咁因為有朋友遲黎 我地順便搵個經理落多個餐同飲品 之後突然過左幾分鐘有個呀伯既侍應 突然行埋黎發火話叫左你地好多次 問你地係咪叫左凍奶茶D態度並到我以為我爭佢錢咁款可能真係我地聽唔到佢講係我地唔好但都可能佢係廚房叫我地點解你唔會行過黎問呢 但又識行過黎鬧喎咁好啦咁我地就話係 佢就話 成日都話落錯單落漏野明明你地自己叫錯哂野食 之後就發脾氣行走 再換衫收工 可能呀伯係因為送唔到杯凍奶茶去客人台面阻到佢收工所以就咁樣去爆我地 即係咁 我地話哂係客 係黎食飯 唔係受氣我地有比錢 你都有出糧有收錢唔滿意所以搵過第二個黎阿 一黎就發脾氣算點 真心 除左個經理係做生意係服務 其他都真係不知所謂 唔會再去 未試過係旺角區食間咁態度差既餐廳~
開頭入去都覺得ok幾好笑容
叫餐既時候都可以 之後睇番張單