(非会员)
一入去巳經覺得唔多掂, 無人理, 自己搵位自己坐, 坐低左陣都係無人理, 叫人比水同餐牌我, 先叫我轉位, 個位仲未得, 要等, 執完好似無執咁, 台布污糟, 乜都無, 又等左陣, 頂唔順叫佢比水同餐牌我, 之後叫左個螺絲粉, 過左15 MIN 黎左個ICE LEMON TEA, 又等左15 MIN, 都未黎, 叫佢快0的, 因我趕時間, 又過左5MIN 我又再吹多次, 我巳經開始發火, 個WAITER 話等陣再過黎, 又過左5MIN都無人理我, 火都黎埋, 0的WAITER 又係咁收左右台0的野, 比0個0的客小完又小, 人地都未食完, 前後收人地兩三次野.最後都係等得唔耐煩走人, TOTAL 由我入去到走人要45 MIN, 仲要收我杯野飲錢, $15.以後都一定唔會再黎依間垃圾食野

以後都一定唔會再黎依間垃圾食野