2018-01-26
完全慕名而來 黎之前見到好多正評 一丼三食有創意 相機食先 諸如此類食過一次就好清楚知道佢真係想我淨係食一次作為魚生飯愛好者 帶埋朋友兩個去試從來食魚生都係希望食極唔完 冇諗過係呢度係想快啲食完 真係好大感受望住餐牌 見到座山原來係有 希靈魚 北寄貝 烏賊 平時放題都唔食既野係呢度出現左覺得伏伏地 但一場黎到都叫兩個試下 心諗衰極都係兩舊幾頭盤係兩片魚生 浸住日式芝麻醬我就按住指引食一塊 留一塊最後茶漬飯先食點知 一食就成口腥味 浸住醬都咁腥 已經想像到跟住落黎既都唔會好過再黎入正題 一座魚生飯賣相配合整體簡約環境 影相確係唔錯跟幾塊紫菜 先做個DIY手卷一枝木勺 比客人自己玩 idea好 但入口就見真章 紫菜算脆算新鮮 但篤魚生間中有一兩粒係腥既 真係搞唔掂 望住啲三文魚子 心諗點可以咁細粒 食多兩食 擺返頭盤塊魚落碗 比店員拎去加湯可能已經食到好膩 呢個時候有啲熱野出現係非常舒服既 整熟既魚生無之前咁腥 有啖湯咸咸地 認真唔錯總括黎講 構思好有創意 食正相機食先加小店風情既潮流但係食魚生飯都係食返一塊塊既比較好
食過一次就好清楚知道佢真係想我淨係食一次
作為魚生飯愛好者 帶埋朋友兩個去試