2010-03-15
http://hk.myblog.yahoo.com/lungchiman/本人以個人名義發誓所寫的食評皆為事實東花房我都幫親左佢兩年,第一二次都好好食好好招呼,之後就愈黎愈差,只可以講佢做大左個人就hea左!!第三四次d野食質素愈黎愈差,第五次係因為d同事之前聽講過就話想去食,一次又一次比機會佢都係咁,個時都食到個人火都黎,野難食,又唔夠熱,招呼差,係老細叫做好搭夠少少,昨日第六次,初時等位都已經想走,唔係唔等得,係有咩理由我第一個等,但係其他人就衡入去搶位, 大佬我等左九個字啦?老細又唔理,可能個個係佢熟客掛,大佬我家下比唔起咩??如果唔係咁岩又有另一檯走真係已經想走。坐到落去又無招呼,我都算啦始終朋友生日都唔想面阻阻,八點三坐底,九點先有個魚生食,如果唔係有個魚生真係唔知幾時先有得食,點左生豪,焗豪,南瓜飯,清淡,香口,呢幾樣野差唔多10點先上到黎,痴線!!未食過一餐係咁,所謂既香口清淡私房菜同垃圾無分別,只係生菜包蟹肉,香口既只係炸薯餅,海鮮飯d蝦完全食唔落口,霉到苦,個南瓜飯等左4個鐘終於黎,唉都已經無心機食,做既食物全部都係個一種味,為左慳材料,就連味都一樣,完全無誠意,同
本人以個人名義發誓所寫的食評皆為事實
老細又唔理,可能個個係佢熟客掛,大佬我家下比唔起咩??如果唔係咁岩又有另一檯走真係已經想走。坐到落去又無招呼,我都算啦始終朋友生日都唔想面阻阻,八點三坐底,九點先有個魚生食,如果唔係有個魚生真係唔知幾時先有得食,點左生豪,焗豪,南瓜飯,清淡,香口,呢幾樣野差唔多10點先上到黎,痴線!!未食過一餐係咁,所謂既香口清淡私房菜同垃圾無分別,只係生菜包蟹肉,香口既只係炸薯餅,海鮮飯d蝦完全食唔落口,霉到苦,個南瓜飯等左4個鐘終於黎,唉都已經無心機食,做既食物全部都係個一種味,為左慳材料,就連味都一樣,完全無誠意,同趕客有咩分別?
埋單要$810<----唔係錢既問題!!2個人4千蚊食餐牛我都係咁食,個重點係你要比返咁既質素我!!!老實講昨夜全場好多人都失望住走!!!!!!!!!住我隔離檯的兩檯都好唔滿意,大家係可以一齊踩d野食!!!