2021-12-08 2926 浏览
小编唔系第一次食盘菜,食过其他盆菜,味道都唔会咁差,当时我仲未成为食评家,今年年头食过旺角某间餐厅盘菜!味道好好食!今次有人请我入元朗国,间有几出名。以为有几高质,真系比埋晒d咁既野比客人!最基本鸡,我唔系话要咩走地鸡、嘉美鸡、最低限度起码要放得落口咬得到!鸡肉孩过擦子胶。咬唔到,真系俾啲咁嘅客人,唔好啦!啲腐竹又冇味,好似求其咁碌两碌就上碟咁,真系令人唔想食!萝卜又苦!虾又一啲都唔新鲜,我去宜家家私买d虾好过佢!上次食𠮶间盆菜新鲜过佢!人哋又干瑶柱,又有西兰花,咁大个盆菜,整到咁,执咗都唔可惜!唔明啲人成日话呢间有几好食!完全唔见得!市区啲盆菜仲好食过佢!直头可以比零分

直头可以比零分
外卖自取