2012-04-13 138 浏览
星期日同屋企人一齊入長洲玩下, 一心諗住食海鮮, 點知卻換尼一肚氣!呢間餐廳既服務係我見過最差既去到門口, 問D伙計係自己搵位定排隊, 佢話:" 你自己等啦! 見到有位就可以坐"之後我地用左半個鐘終於等到有位喇!諗住搵個伙計執執枱, 點知呢個時候有個阿姐大喝一聲:"唔賣枱喇!"我地問佢咩意思, 佢話:" 我話唔賣枱啊! 我依家無枱啊!"跟住佢即刻衝過尼摺埋我地等左半個鐘果張枱!!!!!!!!!!!!!!!!!我地同個阿姐講:" 係你啲伙計叫我地等到有枱就可以坐低架" 阿姐: "我依家無枱啊! 你要罵就罵啦! 我都係無枱架! 唔關我事! 你搵番個人出尼罵啦!"我未試過遇到啲咁不知所謂既服務態度!其實去得的咁既地方食野都唔期望有咩服務可言, 不過就無諗過會畀人罵番轉頭!如果佢係一開始就話無枱都算, 但係佢係喺我等到張枱既時候先出聲! 仲要罵番個客轉頭!大家都係食餐飯啫, 食到好似我咁一肚氣就無謂!

呢間餐廳既服務係我見過最差既

之後我地用左半個鐘終於等到有位喇!

我地同個阿姐講:" 係你啲伙計叫我地等到有枱就可以坐低架"

我未試過遇到啲咁不知所謂既服務態度!

大家都係食餐飯啫, 食到好似我咁一肚氣就無謂!
2012-04-08