2013-05-27 15 浏览
好耐冇寫食評, 但係今次都忍唔住要出唻插佢! 話說我睇到此咖啡室有好多正評, 加上個拉花好鬼靚, 咪諗住睇完鴨仔去飲試吓.一去到已經好多人, 唔緊要, 通要呢啲排首位既餐廳都係咁, 我咪照等囉.咖啡室等位, 預咗啲人有排坐, 但我等果枱, 明明見到佢地已經食哂野, 飲哂野都照坐係度玩手機, 都算, 我諗住點都起碼坐多30分鐘一定走, 點知等等吓我覺唔對路, 個女人走出去話第二杯仲未到, 我先知佢地原來仲有杯咖啡未到!!我即刻唔等, 好彩我另一邊, 我友人啱啱搵到位, 咁即刻去買咖啡, 等咁耐都係想試吓佢隻拉花.點知去到叫, 佢話拉花要等一個鐘頭十五分鐘!!!!我已經等咗成個鐘位, 我宜家仲要為咗你杯拉花等多一個鐘頭十五分鐘??!! 我地已經一肚氣, 卒之叫咗杯普通既咖啡, 飲完就走.杯咖啡好普通, 如果冇拉花的話, 根本唔值得花咁多時間特登去等. 我覺得你明知啲客唻係試拉花, 你應該一早講明要等咁耐, 想等就等, 唔想等就走! 唔應該去到俾錢先同人講!!同埋有乜理由要等咁耐, 你明知多客既, 就應該train多個人拉花!!總之成隻事就係不知所謂, 我以後都唔會再唻!!
好耐冇寫食評, 但係今次都忍唔住要出唻插佢!

點知去到叫, 佢話拉花要等一個鐘頭十五分鐘!!!!

總之成隻事就係不知所謂, 我以後都唔會再唻!!
2013-05-26