2014-09-03 1106 浏览
星期日去沙田行街街, 肚餓了, 一家三口去咗PIZZA EXPRESS進餐, 這間餐廳我是第二次來的, 不過我覺得今次的食物水準和服務有下降出現.我們今次叫咗焗面包球, 這個算是最好食的一道菜, 每次食都覺得好好味, 加埋那三款醬料, 趁熱食就好味. 我鍾情香草味的那一種.跟住我們叫了吞那魚PIZZA, PIZZA真的好大份, 但略嫌那香魚柳太咸, 不是人人喜歡食, 那我只好將魚柳拿出來不食它吧; 順帶一提, 這款PIZZA可以在落單時說加芝士, 會好味D.最後的是白酒海鮮意粉, 我們都異口同聲, 吓, 咁細碟呀, 其實都要成120元的意粉, 分量小到, 一個人都可以食得晒, 最重要係那小小的青口, 居然未清理好, 連埋嗰條海草(唔食得的), 當場呆咗, 不過我沒有向職員投訴, 只是覺得一間餐廳做嘢如此馬虎, 我唔會再去呢間餐廳進食了.
吞那魚PIZZA
白酒海鮮意粉
焗面包球

题外话/补充资料: 服務員, 叫一下郁一下, 今時今日這樣的服務態度係唔得架, 希望他們會改善一吓.
2014-08-31
焗面包球