2009-07-30 16 浏览
書展日夜晚去cwb找食,金百利,就手揀野食一向都唔係我專長飛走一堆選擇之後,剩番7/F的日本野我印度野~日本野成日食咁就試下印度野喇!!入到去又係揀唔到食咩= ="最後揀左set din入到佢安排我地坐一個窗口位,但係係2個位都正面對住窗口,仲要係單邊位,出入好唔方便又凍~野食十分普通,脆片較咸,三隻醬,未食完就收走左,服務一dd都唔得,咖哩湯一d咖哩味都冇,燒雞得果4件~都唔緊要喇~仲要肉梅~一定係胸黎既,咖哩角入面係豆~同kaba果d差不多,炒飯,係齋炒飯~有雜豆既~薄餅好韌又厚又多油,~咖哩鄉里好好多~講到咖哩,羊肉果個係紅咖哩,雞係黃咖哩~2個入面都有蕃茄!!@@薯仔.....不太辣,唯一好既係~佢去哂羊,雞皮餐巾紅到咁,唔知會唔會甩色連埋飲品加一盛惠2xx大元,我唔覺有咩服務lo~!我覺得呢個價一d都唔直,同區可以搵到更好,如果食印度野~食番咖哩鄉里好過呢間一次已經夠
書展日
夜晚去cwb找食,金百利,就手
揀野食一向都唔係我專長
飛走一堆選擇之後,剩番7/F的日本野我印度野~日本野成日食
咁就試下印度野喇!!
入到去又係揀唔到食咩= ="
最後揀左set din
又凍~
不太辣,唯一好既係~佢去哂羊,雞皮
餐巾紅到咁,唔知會唔會甩色
連埋飲品加一盛惠2xx大元,我唔覺有咩服務lo~!
呢間一次已經夠
唔知乜野脆片
咖哩湯.....
燒雞+咖哩角
薄餅+炒飯+咖哩羊,雞
紅色...紙巾